MEGA-VLIegenmeppers

De Groene Rekenkamer gaf in 2013 een rapport uit en dat heette de dodelijke keerzijde van windmolens. http://www.groenerekenkamer.nl/1795/windenergie-nederland-de-dodelijke-keerzijde-van- windenergie

In Boerderij 2010 werd al gewag gemaakt van een ander aspect namelijk dat van insecten en windmolens!

Eindelijk lijkt men een beetje wakker te worden want de massale sterfte van insecten kan toch niet alleen op het konto van de boeren worden geschoven kennelijk:

Het lijkt erop of het rampzalige uitsterven van de insecten voor een groot deel te wijten is aan de windmolens als je dit artikel leest uit Scientias.nl : windmolens hebben de verkeerde kleur, aldus het onderzoek. Of dat dus zo is weet ik niet, want onderzoek uit 2010 wees op een andere kleur. Wit grijs of pimpelpaars: dood gaan ze allemaal!

Wellicht reden te meer om onmiddellijk met deze milieumoordenaars te stoppen, want behalve dat ze waanzinnig duur zijn en vervuilend en maar een paar procent energie kunnen geven, het landschap vervuilen en afzichtelijk lelijk zijn, en ze vreselijke geluiden produceren waar iedereen in de omgeving doodziek van wordt en ook nog een hoop dode vogels en vleermuizen veroorzaken, blijken ze ook nog eens het rampzalige uitsterven van de insecten te veroorzaken. Miljarden per dag in Duitsland….;

Als je bedenkt dat 75% van de insecten is uitgestorven en wij niet zonder die beesten kunnen, zou je enig kabaal hebben verwacht.

Niet dus.

Onderzoeker Trieb uit Duitsland komt er voor uit dat dit een blinde vlek is geweest tot nog toe.

Ook iemand van de Vlinderstichting geeft toe dat daar nog nooit over is nagedacht. Inderdaad vliegt de Atalanta wel eens over die hoogten, maar zoveel MILJARDENinsecten die zich te pletter vliegen: DAAR is nooit alarm over geslagen……..

Hoe duurzaam zijn we bezig.